-12%

Hyundai verticuteermachine 210cc benzine motor - gazonbeluchter

Artikelnummer: 57061
Artikel 7 van 18
€ 569,00 € 499,00 (inclusief btw)

Hyundai verticuteermachine 210cc benzine motor - gazonbeluchter

Deze krachtige compacte Hyundai verticuteer en beluchtings-machine met 210 CC 4 takt benzinemotor is uitermate geschikt voor het verticuteren van het gazon
en hiermee helpt het bij het weer tot leven brengen van de meest vermoeide gazons. Gebruik de machine bijvoorbeeld voor het verwijderen van plantenresten, mos en onkruid uit het gazon. De grote wielen maken de manoeuvreerbaarheid bijzonder eenvoudig en het speciaal ontworpen brede loopvlak helpt uw gazon tijdens het gebruik te beschermen. Deze verticuteermachine heeft een stalen behuizing en een maaibreedte van 400 mm en is met name geschikt voor middelgrote tot grote gazons van 800 -> 1.000 vierkante meter. De machine kent 3 functies namelijk verticuteren, beluchten en opvangen en is uitgerust met 19 geharde stalen bladen welke speciaal ontworpen zijn voor het verwijderen van mos, vilt, dood gras en vlak-groeiend onkruid en het binnen dringen waardoor voedingsstoffen en vocht gemakkelijk kunnen worden geabsorbeerd en uw gazon weer kan ademen. Met 5 snijdiepten, bediend vanaf één instelknop, variëren de werkdiepten van + 15 mm tot -15 mm, heeft u de controle hebt over de afwerking van uw gazon. Er is ook een transportpositie die beweging over het gazon en verharding mogelijk maakt zonder de grasmat of messen te beschadigen. De verstelbare duwboom is voorzien van een softgrip-handgreep, die vermoeidheid vermindert bij langdurig gebruik. Ook kent de duwboom OPC (Operator Presence Control) dit zorgt ervoor dat de motor niet blijft draaien als u de duwboom loslaat. De duwboom klapt ook eenvoudig omlaag over de hoofdeenheid, waardoor deze compacte verticuteermachine gemakkelijk in een tuinhuisje, garage of zelfs een voertuig kan worden opgeborgen. Voor het beste resultaat moet uw gazon om de 4-6 weken geverticuteerd worden.

Functies:

  • 4-takt motor
  • 19 hoogwaardige stalen messen
  • Central diepteverstelling, 5 niveaus, met parkeerstand -15 tot + 15mm
  • Lange inklapbare duwboom
  • Brede wielen voor minder druk op het gazon.
  • Grote opvangzak met 45 liter
  • Robuuste metalen behuizing
  • Aanbevolen voor gazons tot  circa 1000 m²
  • Voorzien van OPC (OperatorPresence Control)
  • Startsysteem: Repeteer startkoord

Technische Gegevens:
Motor viertakt, luchtgekoeld
Cilinderinhoud 210 CC
Vermogen 5 kW
Toerental 3600/min.
Capaciteit van de brandstoftank 3,6 Liter
Werkbreedte 400 mm
Werkdiepte 5 instellingen | 15 mm
Aantal messen 19 Stuks
Wieldiameter voorzijde 200 mm
Wieldiameter achter 200 mm
Capaciteit van de vangst zak 45 L
Gewicht verpakking 40kg
Gewicht enkel machine 37 kg
Garantie 2 jaar

WAAROM VERTICUTEERMACHINE?

Onkruid in het gras: een van de grootste ergernissen van tuinliefhebbers. Gelukkig is hiervoor de verticuteermachine bedacht. Met een verticuteermachine creëer je lucht in het gras, zodat nieuw gras goed kan groeien. Ook is een verticuteermachine geschikt om bestaande gazons te onderhouden.

Door te verticuteren verwijder je mos en vilt. Het gras krijgt weer voldoende zuurstof, water en ruimte om te groeien. Het eindresultaat is een prachtig groen grasveld, om heerlijk van te genieten.

VERTICUTEERMACHINE

Je gazon verticuteren is een pittige klus. Een verticuteermachine maakt dit een stukje gemakkelijker. Door mos, onkruid en het maaien van je gras ontstaat er een viltachtige laag over je gazon. Je gazon verticuteren zorgt ervoor dat het gras weer voldoende water en lucht krijgt, wat de groei ten goede komt!

Wil je meer weten over het verticuteren van je gazon? Lees dan even onze uitleg: waarom je gazon verticuteren?

Specificatie Omschrijving
Barcode 8718502570618
© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss