BLOG

Badkamerkachel kopen ? Welke badkamerkachel past bij mij?

Artikelnummer: Badkamerkachel kopen ?
Vorige Artikel 16 van 18 Volgende

badkamerkachel kopen.jpg

Badkamerkachel kopen ? Welke badkamerkachel past bij mij? 

De winter is bijna voorbij maar ook de lente kan nog koude ochtenden en avonden geven. Dat merk je niet alleen buitenshuis maar bijvoorbeeld ook in de badkamer. Niemand wil uit een heerlijke warme douche stappen om de kou in te gaan. Helaas hebben nog veel badkamers geen centrale verwarming en is dit dus wel de realiteit. Gelukkig is ook daar een oplossing voor!

Elektrische badkamerkachel

Zoals ik al zei wil niemand na een heerlijk warme douche in een koude ruimte staan om zich af te drogen. Een badkamer zonder een cv kan behoorlijk koud worden. Dan is het aanschaffen van een badkamerkachel geen overbodige  luxe. Zo kun je na een heerlijke warme douche je afdrogen in een warme ruimte. Badkamerkachels zijn speciaal geproduceerd voor gebruik in ruimtes waar een hoge vochtigheidsgraad aanwezig is. Zoals in badkamers. Wij bieden een ruime collectie aan badkamerkachels aan. 

Er zijn verschillende soorten elektrische badkamerkachels te koop. Zo zijn er kachels die beschikken over een ventilator systeem, beschikken over een mooi strak design, beschikken over een badhanddoeken houder of kachels die beschikken over een timer functie. Je moet voor jezelf uitzoeken wat voor een kachel je precies wilt aanschaffen en wat je daarbij belangrijk vind. Hieronder een aantal voor- en nadelen van een elektrische badkamerkachel. 

Voordelen van een elektrische badkamerkachel:

 • Eenvoudig te plaatsen,
 • Geen dure installatie kosten,
 • Geen kans op lekkage,
 • Over het algemeen zijn het kleine kachels en nemen hierdoor weinig ruimte in beslag,
 • Zorgen snel voor een aangename warmte;
 • Geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. 

Nadelen van een elektrische badkamerkachel:

 • Verbruikt relatief veel energie en kost hierdoor iets meer geld. Alleen je zou niet de gehele dag deze kachel aan hebben staan waardoor de kosten dik meevallen. 

blog foto 1.1.1 .jpg

Elektrische kachels met een ventilator

Een badkamerkachel die beschikt over een ventilator systeem verwarmt de badkamer erg snel. Dit doordat de kachel de hete lucht de badkamer in blaast. Hierdoor heb je snel een warme badkamer. Je kunt de temperatuur zelf instellen, net zoals het level van ventileren. Met z'n badkamerkachel kun je efficiënt en snel de ruimte lekker warm krijgen.  Hieronder een aantal elektrische kachels die beschikken over een ventilator systeem die wij verkopen:  

 • Eurom Sani Fanheat 2000R Badkamerkachel: is een badkamerkachel die eenvoudig in gebruik is en heeft twee vermogen standen van 1000- en 2000 Watt. Hiermee kan de kachel snel de ruimte verwarmen. Daarnaast beschikt deze badkamerkachel over een koude-lucht ventilator. Hierdoor kan deze badkamerkachel ook als verkoelende kachel gebruikt worden (ideaal voor de aankomende zomer als je het mij vraagt). Voor extra gemak is deze badkamerkachel uitgerust met een afstandsbediening en instelbare weektimer. De Eurom Sani FanHeat 2000R heeft een bereik van 20m². Let op! Deze badkamerkachel kan alleen hangend aan de wand worden gebruikt.
   
 • Eurom Sani-Wall-Heat 2000 WiFi badkamerkachel: De kachel heeft 2 vermogen standen. En beschikt over een handige thermostaat en timer functie. De timer functie kan tot een week vooruit ingesteld worden. Zo kun je elke dag een heerlijke voorverwarmde badkamer binnen lopen. Bovendien is deze kachel uitgerust met een handige afstandsbediening maar kan ook bediend worden met de Eurom Smart App omdat het beschikt over WiFi. Hierdoor kan de kachel eenvoudig van afstand worden ingesteld of aangezet. Bijvoorbeeld vanuit je bed alvast de kachel aanzetten, helemaal van deze tijd! Sani-Wall-Heat 2000 heeft een bereik van 20m². Let op! Deze badkamerkachel kan alleen hangend aan de wand worden gebruikt. 

Badkamerkachel met handdoekenhouder functie

Er zijn ook mooie badkamerkachels te koop die beschikken over een handdoekenhouder. Deze kachels drogen / verwarmen ook de handdoeken. Deze kachels beschikken niet over een ventilator en verwarmen dus geleidelijk de ruimte. Hierdoor duurt het wel wat langer dat de ruimte verwarmd is. Een mooi voordeel van z'n badkamerkachel is dat hij niet alleen de ruimte verwarmt maar dus ook je handdoek. Droog je je na het douchen af met een heerlijke warme handdoek of laat de handdoek drogen voordat hij in de wasmand beland. Zo voorkom je schimmel in het wasgoed. Hieronder staan 2 van onze badkamerkachels die over z'n handige handdoeken houder beschikken:

 • Eurom Sani 100 badkamerkachel: eenvoudig in gebruik en speciaal gemaakt voor het drogen van handdoeken. In totaal kunnen er zes handdoeken tegelijk gedroogd worden. De Sani 100 kan zowel staand als hangend worden gebruikt. Naast het drogen van handdoeken verwarmd de Sani 100 ook zijn omgeving. Zo is de badkamer aangenaam verwarmd tijdens koude dagen en heeft u altijd een warme droge handdoek na het douchen. De Eurom Sani Comfort 100 heeft een bereik van 15m²;
   
 • Eurom Sani-Comfort 400 WiFi badkamerkachel: Deze kachel beschikt over 2 mooie roestvrijstalen beugels om de handdoeken aan te laten drogen. Daarnaast is deze kachel voorzien van een mooi en strak design en misstaat zeker niet in de badkamer. Het allermooiste naast het design van deze kachel is dat hij doormiddel van een WiFi verbinding bediend kan worden op de Eurom Smart App. Op afstand kun je zo de kachel alvast uit of aanzetten. Ideaal als je het mij vraagt. De Sani-Comfort 400 WiFi heeft een bereik van 15m².  De Sani infrarood badkamer verwarming voor de badkamer is ook beschikbaar in het zwart. Liever een badkamerverwarming met wat meer vermogen? Hij is ook leverbaar in 600 of 800Watt in het wit of zwart. 

Sani comfort 400watt.jpg

 • Sani Towel Serie 

  De Eurom Sani-Towel 500, 750 is een elektrische sierradiator voor in de badkamer. Met 500, 750Watt aan vermogen ideaal voor een gemiddelde badkamer, en dankzij de zwarte kleur is het een echt statement.

  Omdat gebruiksgemak natuurlijk ook heel belangrijk is heeft deze badkamer verwarming een ingebouwde timer. Zo stel je makkelijk in wanneer de kachel aan- en uitgeschakeld moet worden. De Sani Towel infrarood badkamer verwarming voor de badkamer is ook beschikbaar in het zwart. 

Designradiator zwart

Close-up Sani-Towel Zwart


 

Welk vermogen heb ik nodig voor mijn badkamer?  

Het vermogen dat je nodig hebt hangt af van de grootte van de ruimte die je wilt gaan verwarmen. Hoe hoger het vermogen hoe groter de oppervlakte is die verwarmd kan worden.  Het is dus van belang om te weten hoe groot je ruimte is. In onze webshop staat bij elke kachel aangegeven wat de grootte van het oppervlakte is dat hij kan verwarmen. Hierdoor kun je eenvoudig en snel de juiste keuze maken voor het aanschaffen van een mooie badkamerkachel. 

Deze blog artikelen vind je misschien ook interessant:

 

Wacht niet langer met het aanschaffen van jouw nieuwe badkamerkachel en koop er een bij Powerfulproducts.nl.   

Ik hoop dat doormiddel van deze blog je meer een idee hebt gekregen wat voor mogelijkheden er zijn bij het aanschaffen van een badkamerkachel.  Mocht je toch nog vragen hebben of is er nog iets onduidelijk... Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice zit elke werkdag tussen 8:00 en 17:00 voor je klaar voor goed en deskundige advies.  

Veel doucheplezier gewenst! www.powerfulproducts.nl

© 2012 - 2022 Powerfulproducts.nl | sitemap | rss