BLOG

Reinigingspakketten op maat gemaakt

Artikelnummer: Reinigingspakketten op maat gemaakt
Vorige Artikel 13 van 34 Volgende

Je tuin zomer proef maken!!!

Het mooie weer is volop in gang. Hierdoor wordt het tijd om je tuin en terrassen klaar te maken. Zo kun je nog meer gaan genieten van het mooie weer. Om deze klus eenvoudig en snel te doen is een hogedrukreiniger erg handig. Met een hogedrukreiniger maak je snel en efficiënt je terras en of tuinmeubels snel weer schoon. Niet alleen zijn hogedrukreinigers hier uiterst voor geschikt, je kunt ze ook gebruiken om je tuinhuisje, hek, caravan, fiets, boot, auto etc, schoon te maken, Hierdoor is dit een ideaal apparaat om in huis te hebben. Wij bieden een ruim assortiment aan hogedrukreinigers aan, niet alleen voor de particulieren markt maar ook voor de zakelijke markt kun je bij ons terecht. Klik hier om naar ons uitgebreide assortiment hogedrukreinigers te gaan. 


Reinigingspakket op maat

Naast de mooie hogedrukreinigers die wij aanbieden kun je ook bij ons terecht voor de bijhorende accessoiressen. Voor de gehele Eurom Forde hogedrukreiniger serie zijn maar liefs 11 verschillende accessoiressen beschikbaar. Zo kun je voor al je klussen de juiste accessoires gebruiken zodat de klus snel geklaard is. Zo kun je een reinigingspakket op maat maken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze infopagina Hogedrukreinigers en stofzuigers!


Hogedrukreinigers

De Force serie bestaat uit maar liefs 7 kwalitatieve hogedrukreinigers met elf bijhorende accessoiressen. Hieronder lichten we kort de 7 hogedrukreinigers toe: 

 • Force 1400: Deze Eurom Force 1400 hogedrukreiniger heeft een aluminium pomphuis met een maximale pompdruk van 100 Bar en een motorvermogen van 1400 Watt. De bijhorende spuitpistool heeft een antislip profiel. Hierdoor heb je meer grip. Met deze hogedrukreiniger mag koud en lauw-warm water tot max. 40°C. worden verspoten. Hij heeft een spuitslang van 5 meter en is makkelijk wendbaar door zijn handige wielen. 
   
 • Force 1600: Deze hogedrukreiniger heeft een aluminium pomphuis met een maximale pompdruk van 130 Bar en een motorvermogen van 1600W. De bijhorende spuitpistool heeft een antislip profiel! Hij wordt geleverd met een terrasborstel van 21Øcm (klein model). Met deze Force 1600 mag koud en lauw-warm water tot max. 40°C worden verspoten. Hij beschikt over een spuitslang van 5 meter en heeft handige wielen en een handvat. Hierdoor is hij makkelijk te verplaatsen.  
   
 • Force 1800: Deze Eurom Force 1800 hogedrukreiniger heeft een aluminium pomphuis met een maximale pompdruk van 140 Bar en een motorvermogen van 1800 Watt. Hij is compact van formaat en licht in gewicht en hierdoor makkelijk verplaatsbaar mede door zijn trolleymodel (wielen) en haspel functie. De haspel functie beschikt over een 5 meter lange spuitslang. Deze hogedrukreiniger wordt geleverd met een roterende vuilfrees, total stop, punt / vlakstraalnozzle en terrasborstel van Ø 21 cm.
   
 • Force 2000 plus:  Deze hogedrukreiniger heeft een aluminium pomphuis met een maximale pompdruk van 150 Bar en een motorvermogen van 2000W.  Hij heeft een waterverbruik van 400 liter water per uur. Daarnaast is hij compact van formaat en licht in gewicht en makkelijk verplaatsbaar door zijn trolly model (wielen). En beschikt over een haspel functie met een 8 meter lange spuitslang. 
   
 • Force 2200 IND: De kwaliteit van dit model wordt, bevestigt door de 2200 inductiemotor en een maximale pompdruk van 160 Bar. Door de inductiemotor heeft de Force 2200IND een langere levensduur, maakt minder toeren en reduceert het lawaai. Hij beschikt  over een aluminium pomphuis, is compact van formaat en makkelijk verplaatsbaar door zijn trolly model (wielen) en haspel functie met een 8 meter lange spuitslang. Hij beschikt over een shampootank!
   
 • Force 2500 IND: De kwaliteit van dit model wordt, bevestigt door de 2500 inductiemotor en een maximale pompdruk van 170 Bar. Door de inductiemotor heeft de Force 2500IND een langere levensduur, maakt minder toeren en reduceert het lawaai. Hij beschikt  over een aluminium pomphuis, is compact van formaat en makkelijk verplaatsbaar door zijn trolly model (wielen) en haspel functie met een 8 meter lange spuitslang. Hij beschikt over een shampootank!
   
 • Force 3000 IND: Deze hogedrukreiniger beschikt over een 300 Watt inductiemotor met een maximale pompdruk van 180 Bar. Hijbeschikt over een aluminium pomphuis, is compact van formaat en makkelijk verplaatsbaar door zijn trollymodel (wielen) en haspel functie. Hij heeft een handige 12 meter lange rubber hogedrukslang en beschikt over een elektrokabel van 5 meter. 

Uitgebreide accessoiresets voor de Force hogedrukreiningers

Wij bieden maar liefst 11 verschillende accessoiressen die allemaal passen op de Eurom Force hogedrukreinigers modellen. Dit zijn de: 

Zo is er voor elke klus de juiste accessoires beschikbaar. Wil je graag weten welke accessoires je nodig hebt? Kijk dan snel in onze webshop door hier te klikken. Daarnaast is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor een deskundig advies. 


Contact Powerfulproducts.nl bij vragen!

Mocht je na het lezen van deze blog nog vragen hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. 

 

                                            WhatsApp_logo-color-vertical_svg%20a.jpg                                                                                          contact ons logo.jpg                               

Stuur ons een WhatsApp bericht naar    +31 (0)598 235482. Of neem contact met ons op door hier te klikken!  

 

© 2012 - 2021 PowerfulProducts.nl | sitemap | rss