BLOG

Voorjaarsactie: Electric Weedburner 2-in-1

Artikelnummer: Voorjaarsactie: Electric Weedburner 2-in-1
Vorige Artikel 14 van 34 Volgende

Voorjaarsactie! De Electric Weedburner 2-in-1

Met het heerlijke warme weer van de afgelopen periode begint alles weer te groeien buiten. Helaas niet alleen de mooie bloemen en planten maar ook het onkruid. Helaas is dit niet fijn. Gelukkig zijn hiervoor mooie hulpmiddelen ontwikkeld die het onkruid verwijderen vermakelijken. En speciaal, voor in deze tijd, hebben wij een mooie actie op onze hartloper. De Electric Weedburner 2-in-1 systeem van het merk Eurom. 


De Electric Weedburner 2-in-1!

Met deze Eurom Electric Weedburner 2-in-1 verwijder je op een makkelijke, veilige en milieuvriendelijke manier onkruid uit de tuin. Deze mooie onkruid brander geeft namelijk kleine thermische schokken af tot 650°C waardoor het onkruid af zal sterven. Hierdoor is het makkelijk te. verwijderen. Dit doordat het onkruid kort aan een zeer hoge temperatuur wordt blootgesteld, worden de cellen van de plant gebroken en hierdoor sterft het onkruid af. Zo verwijder je dus in een handomdraai onkruid, zonder dat je hoeft te werken met chemische bestrijdingsmiddelen of gas. Dit doordat dit een elektrische onkruidbrander is van maar liefs 2000 Watt. 

Deze mooie onkruidbrander is makkelijk in gebruik en zeer milieuvriendelijk. Daarnaast is hij ook veilig in gebruik  doordat hij beschikt over een beschermkap. Hierdoor kun je niet per ongeluk in contact komt met de hittebron. Het apparaat beschikt over een snoer van 1,9 meter en is instelbaar in twee standen. Deze 2-in-1 onkruidbrander heeft een totale lengte van 110cm en is een multifunctionele elektrische onkruidvernietiger met afneembare steel, krachtige verfafbrander en veilige & snelle BBQ aansteker in één. Dit door de handige meegeleverder bbq nozzle. 

Klik hier om naar deze mooie elektrische onkruidbrander toe te gaan. 


Bijzonderheden Eurom Electric Weedburner onkruidbrander 2-in-1: 

 • Werkt snel, simpel, veilig en is ook nog eens milieuvriendelijk (ECO FRIENDLY) Milieuvriendelijk en veilig onkruid vernietigen zonder vlammen, gas of gevaarlijke chemische bestrijdingsmiddelen,
 • Doodt het onkruid met een thermische schok,
 • Geen gevaarlijke chemische bestrijdingsmiddelen,
 • Apparaat is erg licht en compact en eenvoudig op te bergen,
 • Verbruikt een kleine hoeveelheid stroom;
 • Handgreep is van rubber. 

Voordelen van de Elektric Weedburner 2-in-1:

 • De Electric Weedburner 2-in-1 is een efficiënte onkruidbrander die onkruid effectief verwijdert, zónder gebruik van chemicaliën!
 • Deze onkruidbrander heeft een hoge vlamtemperatuur van maximaal 650°C. Hierdoor gaan de cellen van het onkruid kapot en zal het uiteindelijk afsterven,
 • 2 standen van 60°C en 650°C,
 • De lange steel (110cm) maakt het karwei ook nog eens draaglijker voor de rug;
 • De Electric Weedburner 2-in-1 komt bovendien ook met een BBQ-nozzle. Zo is het aansteken van barbecues of open vuren nog makkelijker!

Contact Powerfulproducts.nl bij vragen!

Mocht je na het lezen van deze blog nog vragen hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. 

 

                                            WhatsApp_logo-color-vertical_svg%20a.jpg                                                                                          contact ons logo.jpg                               

Stuur ons een WhatsApp bericht naar    +31 (0)598 235482. Of neem contact met ons op door hier te klikken!  


Download documentatie  

69. pdf-icon.png  Handleiding 

 • Eurom Electric Weedburner 2-in-1 (PDF-handleiding )

Om een PDF-bestand te kunnen lezen heb je Adobe Reader nodig.

 

 

 

 

 

© 2012 - 2021 PowerfulProducts.nl | sitemap | rss