BLOG

Voorbereid het voorjaar in

Artikelnummer: Voorbereid het voorjaar in
Artikel 13 van 40

Insectendoders

We hebben weer een warme winter achter de rug. Dat betekent dat we de stookkosten laag hebben kunnen houden, maar óók dat we meer last zullen krijgen van insecten dit voorjaar. En dat is nou net wat je niet wilt. Wees dus voorbereid op de vliegende vrienden met ons assortiment insectendoders.
We hebben verschillende typen insectendoders. Bijvoorbeeld de standaard insectendoders die werken door middel van hoogspanning. Maar ook hebben we lijmvallen waar de insecten wel door UV licht worden aangetrokken, maar dan in een lijmval vast komen te zitten in plaats van geëlectrocuteerd te worden.

En natuurlijk zijn er ook compactere oplossingen zoals de elektrische vliegenmepper of een kleine insectendoder die direct in het stopcontact gaat. Tevens hebben wij voor alle lampen ook de vervangings/reserve lampen om te vervangen.

Er is veel keuze, dus neem een kijkje op onze site of neem contact met ons op voor meer informatie. Zo gaat ook u voorbereid het voorjaar in!
Voor meer informatie over dit product, 

 

                                            WhatsApp_logo-color-vertical_svg%20a.jpg                                                                                          contact ons logo.jpg                               

Stuur ons een WhatsApp bericht naar    +31 (0)598 235482. Of neem contact met ons op door hier te klikken!  

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss