BLOG

Ook thuis comfortabel werken

Artikel 15 van 18

Thuis comfortabel werken in het najaar?

Het duur gelukkig nog even, maar wil je straks ook heerlijk thuis kunnen werken in het najaar? Zonder dat je het koud krijgt? Nu dat thuis werken de standaard is en voorlopig lijkt te blijven, is het hebben van een goede verwarming erg belangrijk. Wanneer je de hele dag op je kantoortje achter de computer zit is het hebben van extra warmte niet verkeerd. Gelukkig bieden van verschillende leuke kachels aan die je eenvoudig en snel kunt installeren in je kantoortje. Hieronder zullen wij een aantal van deze mooie kachels toelichten. bekijk snel ons hele uitgebreide assortiment aan Elektrische kachels. 


Alutherm 400XS WiFi convectorkachel

De Alutherm 400 XS Wifi is de ideale verwarming voor in een thuiskantoor. Deze kachel is namelijk stil en compact, en kan op voetjes neergezet worden of aan de muur opgehangen worden. Het is een extra smalle convectorkachel die ideaal is voor gebruik als extra kachel. Het is een 400 Watt convectorkachel met een aluminium element. Hij beschikt over een handige timer, thermostaat (die er voor zorgt dat de kachel automatische aanslaat wanneer de temperatuur onder de ingestelde graden komt) en afstandsbediening. Ook is hij voorzien van WiFi, hierdoor kun je de kachel eenvoudig bedienen met je smartphone of tablet. Zo kun je de kachel alvast aan zetten terwijl je nog heerlijk in bed ligt. 

Ook kun je deze kachel toevoegen aan de Group Controle functie. Hiermee kun je meerdere kachels tegelijk bedienen die je hieraan toevoegt. Ideaal als je meerdere kachels door je gehele woning wilt gebruiken. Daarnaast is de timer functie ook erg fijn in gebruik. Het is een weektimer die je per dag kunt instellen, dan hoef je zelf nergens meer aan te denken, de kachel doet dan automatische al het werk. Ideaal dus voor het thuiswerken. Hoef je alleen nog even een heerlijk kopje koffie / thee erbij te halen. 

Bijzonderheden Alutherm 400XS WiFi convectorkachel: 

 • Bedienbaar met app,
 • Uitgerust met WiFi,
 • Voorzien van een timer, 
 • Beschikt over een vorstbeveiliger, 
 • Led Display,
 • Zeer geschikt voor kleine ruimtes zoals woonkamer, slaapkamer`s en andere vertrekken;
 • Group control: meerdere E-Convect WiFi's zijn met elkaar te koppelen en te bedienen met de gratis Eurom Heating App.
 • Kan zowel hangend als staand gemonteerd worden!
heat.png Heat 
mobile.png iOS Android App
 

Mon Soleil DSP 400 WiFi infraroodkachel

De Mon Soleil DSP 400 Wifi is net als de Alutherm 400 XS Wifi een zuinige verwarming die maar liefs 400 Watt aan vermogen gebruikt. Ook dit is een ideale kachel voor een thuiskantoor. De Mon Soleil DSP 400 WiFi is een compacte kachel die zowel staand of aan de muur gemonteerd kan worden. Dit paneel maakt geen geluid en verplaatst geen lucht of stof door je ruimte, dit wat de meeste kachels wel doen. Erg fijn bij het thuiswerken. Daarnaast is dit een frameloos model, waardoor hij een heel mooi strak design heeft en maar liefst maar 4 cm dik is. Ideaal voor de kleinere ruimtes als kantoortjes. 

Dit model is voorzien van een ingebouwde thermostaat en is te bedienen met het display of via de Smart App. Dit is namelijk ook een kachel die voorzien is van WiFi.  Hierdoor stel je hem eenvoudig en snel in op afstand. Zo kom je altijd in een heerlijke ruimte binnen die al goed verwarmd is. Kun je direct aan de slag! Ook kun je hem eenvoudig installeren voor de gehele week, hij beschikt namelijk over een week timer. Dan hoef je nergens meer aan te denken. 

Deze mooie Eurom Mon Soleil DSP 400 WiFi is een infraroodkachel. Hieronder lichten we in het kort toe wat een infraroodkachel precies is en het verschil tussen infrarood en een convector kachel. 

Bijzonderheden Mon Soleil DSP 400 WiFi infrarood kachel: 

 • 350 Watt, 
 • ✔ Afstandsbediening, 
 • ✔ WiFi (bedienbaar met de Eurom Smart App), 
 • ✔ IP24 (spatwaterdicht),
 •  ✔ Weektimer;
 • ✔ Thermostaat (op de kachel). 
heat.png Heat 
mobile.png iOS Android App
 
 

Waarom een infrarood kachel?

Zonnestralen maken een lange reis door de lucht. Tijdens deze lange reis wordt er onderweg geen warmte afgegeven aan de lucht. Want dan zou het het einde van de reis niets meer overblijven. En dit is natuurlijk wel belangrijk. Aan het einde van de lange reis raken de warmtestralen een oppervlakte en geven dan hun warmte af. Hoe aangenaam dit voelt, is bij iedereen bekend; je voelt de zonnestralen op je huid. Dit effect is nagebootst bij een infrarood kachel. Je haalt letterlijk het warmte gevoel van de zon in je huis! Dit is de manier om je huis effectief, milieuvriendelijk en elektrisch te verwarmen.


Voordelen en nadelen van een infraroodkachel:

✔ Slank ontwerp die past in elke woning,
✔ Vergelijkbaar met de zon,
✔ Zeer efficiënt en milieuvriendelijk,
✔ Gunstige energieverbruik,
✔ Eenvoudige installatie,
✔ Moderne uitstraling en afwerking;
✔ Geen ongewenste luchtcirculaties.

​✖️ Minder snelle opwarming van de ruimte
​✖️ Juiste positionering is hierbij erg belangrijk;
​✖️ Elektriciteitsdraden moeten worden weggewerkt.

Voordelen en nadelen van een convectorkachel:

Helaas heeft elke verwarmingselement wel een specifiek voor- of nadeel zo ook de convectorkachel. Hieronder een handig overzicht die je kunt helpen bij de afweging van het aanschaffen van de juiste soort kachel: 

✔ Geluidloos,
✔ Zeer efficiënt,
✔ Leverbaar in mooie designs,
✔ Laag in verbruik en hierdoor ook erg milieuvriendelijk,
✔ Hebben een gelijkmatige warmteverdeling waardoor het heerlijk comfortabel warm in huis is, 
✔ 10% minder energieverbruik dan radiatoren;
✔ Snelle opwarming van de ruimte.

✖️ Duurder in aanschaf dan een radiator;
✖️Gaan minder lang mee dan een radiator. 


Wacht niet langer en maak nu van jouw huis een aangename werkplek! 

Kortom genoeg mogelijkheden om een heerlijke werk klimaat te creëren bij jezelf thuis. Keuze uit verschillende soorten en zowel hangend als staande modellen. Mocht je nog vragen hebben, welk product het beste bij jouw past, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.  Let op! Onze klantenservice zit elke werkdag tussen 8:00 en 17:00 voor je klaar voor goed en deskundige advies.  


Waarom nu bestellen?  

Bereid je goed voor op de aankomende wintermaanden en bestel nu je verwarming eenvoudig en snel in onze webshop! Let op! Bij extreme kou kan de voorraad snel gaan, wees slim en bestel op tijd. 

VRAGEN?
Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?  Vraag het ons! Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Volg ons ook op social media!

LETS KEEP IN TOUCH

Volg ons op FacebookYoutube, Pinterest, en Instagram

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss