BLOG

Overal en altijd stroom

Artikel 3 van 61

Overal en altijd stroom

Altijd en overal stroom hebben? Dat is gelukkig geen probleem meer. Wij bieden een mooie lijn aan aggregaten aan die zijn ontwikkeld voor elke situatie waarin je extra stroom nodig hebt.  Is er een stroomstoring? Geen probleem met de handige mobiele aggregaten kun je toch gewoon blijven werken etc. De aggregaten die wij verkopen in onze webwinkel zij. geschikt voor verschillende doeleinde. Zo kun je ze bijvoorbeeld gebruiken voor in de camper, in geval van nood, in geval van een stroomstoring, voor je marktkraam of voor een klusser die op locatie stroom nodig heeft voor zijn elektrische gereedschap. 

Wij hebben mobiele aggregaten van de volgende merken:  Eurom en Hyundai. Hieronder een korte toelichting per merk. 

De Independ lijn: Deze lijn van het merk Eurom heeft 5 verschillen de aggregaten met een 800 tot 3000 Watt aan vermogen. Zo is er voor elke klus wel een geschikte aggregaat.  

Zelfvoorzienend met een Eurom Independ-aggregaat

Niks zegt zelfvoorzienend dan je eigen stroom kunnen opwekken. In welke situatie iemand behoefte aan stroom heeft, de Independ-lijn heeft een passende aggregaat. Bekijk hieronder de Independ-lijn:

​De Independ aggregaten zijn compact vormgegeven om ze makkelijk te kunnen verplaatsen. Ze werken door middel van invertertechniek, dat een heel stabiele en bruikbare wisselstroom genereert. Hierdoor zijn deze aggregaten zeer geschikt voor gevoelige apparatuur, zoals bijvoorbeeld laptops. 

Een inverter-aggregaat heeft daarbij een regeling die het toerental van de motor automatisch aanpast aan de belasting. Wanneer de aggregaat weinig belast wordt zal het toerental ook lager zijn. Dankzij deze regeling is een inverter-aggregaat geluidsarmer, zuiniger in gebruik en heeft minder slijtage. 

De Independs zijn er in verschillende vermogens, ieder geschikt voor andere toepassingen. 

Welke aggregaat heb je nodig?

Het is soms lastig inschatten welke aggregaat nodig is voor welke taak. Alleen naar het vermogen van de aggregaat kijken is niet genoeg. Sommige apparaten gebruiken namelijk meer stroom wanneer ze starten dan wanneer ze al een tijdje aan staan. De aggregaat moet deze piekspanning wel op kunnen vangen. 

Daarom hebben we hieronder een handige tabel om te zien welke apparaten op welke aggregaat zouden aangesloten kunnen worden. Mét handige combinatievoorbeelden wanneer je meerdere apparaten met een aggregaat van stroom wilt kunnen voorzien. 

Wat zijn de voordelen van een Portable Power Station?

Een powerstation heeft velen voordelen ten opzichte van een benzine aggregaat namelijk: 

  1.  Geen lawaai,
  2. Geen benzine damp en stank,
  3. Je hoeft niet ook nog met een jerrycan benzine lopen;
  4. Een aggregaat is veel storings gevoeliger. Te weinig olie in de carter, Bougie stuks of vervuild, door lang stil staan zit de vlotter in de carburateur vast etc. 

Daarnaast is een het een groot voordeel dat een Portable Station zeer gebruiksvriendelijk is en eenvoudig in gebruik. Vaak heb je meer stroom nodig in je camper, boot of 4x4. Hiervoor moet je extra stroom aanleggen of extra aansluitmateriaal aanschaffen en installeren als bijvoorbeeld een accu-scheider of een accu aansluit kit. Dit is weliswaar een mooie optie voor langere reizen etc, maar hiervoor heb je extra ruimte nodig nodig en kost veel tijd en kennis om dit te maken. Een groot voordeel van zn mobiele aggregaat/ Power Station is een stuk lichter, kleiner en kan meteen in gebruik genomen worden. 

Deze draagbare en veelzijdige Power Station van Hyundai is een 230/240 V stopcontact om mee te nemen. U kunt uw elektrische en elektronische apparaten met een vermogen tot 1.500 W bedienen of opladen, net zoals u dat gewend bent van een gewoon stopcontact. De Power Station is voorzien van een compacte aluminium behuizing en kunststof handgreep en weegt slechts 19,8 kg. Het kunststof plug&play bedieningspaneel met LCD display heeft verschillende aansluitingen; 2x 230/240 V stopcontacten (EU stekker), 4x USB, 1x C-type, 2x DC stopcontacten. De Power Station is tevens voorzien van een aansluiting voor een 12 V sigarettenaansteker en een auto starter (Jump Starter). Meerdere poorten kunnen tegelijkertijd worden gebruikt. De geïntegreerde ventilator en intelligente regeling zorgen ervoor dat de Power Station nooit oververhit raakt. De generator is beveiligd tegen overladen, kortsluiting, overspanning en overbelasting. De Power Station kan eenvoudig worden opgeladen via een 230/240 V stopcontact

  • LiFePO4 Durable & Safer
  • Faster charging speed
  • Life cycle 2.000 times!
  • Altijd en overal een 230V stroomvoorziening bij de hand
  • Geschikt voor apparaten tot wel 1500W
  • Lichtgewicht en eenvoudig te dragen: slechts 16 kilogram
  • Compacte en duurzame aluminium behuizing

  • 2x 230V stopcontacten (EU stekker)
  • 4x USB poort
  • 1x C-type poort
  • 2x DC poort
  • 1x 12V poort

 

VRAGEN?
Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?  Vraag het ons! Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Volg ons ook op social media!

LETS KEEP IN TOUCH

Volg ons op FacebookYoutube, Pinterest, en Instagram

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss