BLOG

Flexibel koelen in het thuiskantoor

Artikel 22 van 61

Flexibel koelen in het thuiskantoor

We werken nog steeds massaal thuis, en zijn nog steeds op zoek om ons thuiskantoor zo comfortabel mogelijk te maken. Met warmer weer op komst is het dan ook helemaal geen overbodige luxe om een persoonlijke ventilator op het bureau te hebben. De Vento Cordless serie is hiervoor goed geschikt. Lees verder voor meer informatie over deze handige draadloze ventilatoren.

De Vento Cordless Foldable is een ontzettend handige draagbare ventilator. Deze kan namelijk opgevouwen worden tot een compact formaat. De ventilator is zo makkelijk mee te nemen, maar ook op te hangen aan de lus. Zo kies je zelf hoe deze ventilator het thuiskantoor verkoelt.

De Foldable heeft 4 vermogensstanden, en is oplaadbaar door middel van een USB kabel. Volledig opgeladen gaat de accu 15 uur mee op de stille stand, en 4 uur op de hoogste stand. 

Simpele verkoeling

De Vento Cordless is net als de Foldable een draadloze ventilator. Deze is niet opvouwbaar maar kan wel verticaal ingesteld worden om precies van de juiste richting verkoeling te bieden. 

Ook deze mini ventilator heeft vier standen en is op te laden met de meegeleverde USB kabel. Net als de Foldable werkt deze ventilator op een volle accu 15 uur in de stille modus en 4 uur op de hoogste stand. 

Naast dat de Vento Cordless en Vento Cordless Foldable perfect zijn voor het thuiskantoor kunnen ze ook handig zijn op de camping. Doordat ze zo compact zijn is er vast nog een plek in de kofferbak, en er is geen continu stroompunt nodig om ze te kunnen gebruiken!

EUROM VENTO 3D TAFELVENTILATOR

De Vento 3D van Eurom is een zeer efficiënte tafelventilator die zowel verticaal als horizontaal zwenkt. Dankzij dit unieke zwenkpatroon verplaatst deze ventilator de lucht effectief door de gehele ruimte en geniet iedereen in de kamer van een koel briesje. De Vento 3D is uiterst geschikt om op warme dagen koele lucht te verplaatsen, maar kan ’s winters ook de verwarming ondersteunen door al verwarmde lucht door de kamer te verspreiden. Dit model heeft 4 verschillende standen en beschikt tevens over een timer, natuurlijk wind-effect en nachtmodus. Bedienen doe je eenvoudig van afstand met de meegeleverde afstandsbediening.

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE EUROM VENTO 3D TAFELVENTILATOR!
Goed om te weten, de Eurom Vento 3D Tafelventilator heeft een aantal belangrijke kenmerken:

Vermogen: 60W
Afmetingen: 26 x 27 x 36 cm
Lengte elektrokabel: 150 cm
Beschikt over 4 standen (laag, middel, hoog, turbo)
Timer van 7 uur
Met afstandsbediening en bedieningspaneel

 

VRAGEN?
Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?  Vraag het ons! Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Volg ons ook op social media!

LETS KEEP IN TOUCH

Volg ons op FacebookYoutube, Pinterest, en Instagram

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss