BLOG

Verkoeling op de camping

Artikelnummer: Compacte camping ventilatoren
Artikel 7 van 61

Verkoeling op de camping met compacte camping ventilatoren

Het campingseizoen is al even van start, maar met de zomervakantie in aantocht zullen mensen meer op zoek gaan om wat verkoeling te krijgen op de camping. Deze week willen we een aantal ventilatoren laten zien die perfect zijn om mee te nemen naar de camping. Ze zijn lichtgewicht, compact en werken natuurlijk heel efficiënt!

Zonder snoer dus overal te gebruiken

Op de camping heb je soms geen stroom. Wanneer je dan toch verkoeling wilt is een van onze snoerloze ventilatoren ideaal.

Beide zijn oplaadbaar met een USB snoer en kunnen tot wel 15 uur gebruikt worden op de laagste stand. Ook hebben ze allebei 4 vermogenstanden, dus helemaal naar wens in te stellen!

Vento Cordless ventilator                                                                                                   

De Vento Cordless Foldable is bovendien op te vouwen. Zo neem je deze nog makkelijker mee! Ook is het op die manier mogelijk om de ventilator op te hangen aan het lusje. 

Bekijk de video om de Vento Cordless Foldable in actie te zien:

Veilige ventilator

De Safe-Blade fans zijn, zoals de naam al zegt, ventilatoren met veilige bladen. Die zijn namelijk van zacht rubber gemaakt. Die kun je veilig aanraken, waardoor er geen rooster voor de bladen hoeft te zitten. Dat ziet er interessant uit, en scheelt ook in gewicht. 

Deze kleine ventilatoren zijn dus perfect om mee te nemen naar de camping!

Safe-Blade fan black

Safe-Blade fan black

CAMPER EN CARAVAN AIRCO'S

Om optimaal te genieten van jouw vakantie met de camper of caravan is een airco onmisbaar! Een airco zorgt ervoor dat de ruimte op een aangename temperatuur blijft. Naast dat een airco verkoelt, beschikken de modellen ook over een ontvochtigingsfunctie. Hierdoor wordt de luchtvochtigheid in de ruimte minder en ervaar je niet langer het "plakkerige" gevoel. 

WAAROM CAMPER EN CARAVAN AIRCO'S?

Altijd en overal een aangename temperatuur met een camper en caravan airco. Er zijn modellen die naast het verkoelen ook kunnen verwarmen. Mocht het een avond erg afkoelen op vakantie, dan heb je het toch lekker warm in de caravan of camper. Naast het gemak overdag ervaar je ook verkoeling tijdens het slapen. Hierdoor heb je niet langer moeite om in slaap te vallen!

De Eurom AC2401 Caravan Camper Airco zorgt ervoor dat het deze zomer lekker koel is in je caravan. In de zomer wordt het snel warm in je caravan en ervaar je een benauwd en plakkerig gevoel. Dankzij deze airconditioning is dat dus niet langer het geval.

De AC2401 is Euroms nieuwste mobiele, draagbare model en is dan ook de vervanger van de vertrouwde AC2400. De airco combineert de ervaring van Eurom met de nieuwste technologie. Dit betekent dat de airco hetzelfde gebruiksgemak kent als de 2400, maar efficiënter is in energieverbruik en daardoor een groter koelvermogen heeft.

De airco kan praktisch overal worden opgehangen of worden geplaatst. Doordat de unit slechts 2 Ampère vraagt is hij ideaal om te gebruiken op campings en recreatieterreinen.

De airco is origineel bedoeld om te gebruiken in caravans of campers, maar doordat de airco een split airco is, waarbij de koeling binnen plaatsvindt en het geluid buiten blijft, kan hij ook gebruikt worden in een studeer- of slaapkamer.

De unit heeft een gescheiden binnen- en buitenunit, waardoor je minder geluid hebt dan bij een ander airco model dat mobiel is.

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE EUROM AC 2401 CARAVAN CAMPER AIRCO!
Goed om te weten: de Eurom AC 2401 Caravan Camper Airco heeft een aantal belangrijke kenmerken:

De airco is mobiel en draagbaar
De airco heeft een split-unit: koeling binnen, geluid buiten
De airco kent een efficiënter stroomverbruik dan de AC2400
 

DAAROM KOOP JIJ DE EUROM AC 2401 CARAVAN CAMPER AIRCO!
De airco is ideaal om te gebruiken op campings en recreatieterreinen
De airco kan praktisch overal worden opgehangen of worden geplaatst
De airco is gebruiksvriendelijk
Het product heeft ook nog eens 2 jaar fabrieksgarantie. Dus bestel vandaag nog je Eurom AC 2401 Caravan Camper Airco en profiteer van de voordelen! 

VRAGEN?
Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?  Vraag het ons! Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Volg ons ook op social media!

LETS KEEP IN TOUCH

Volg ons op FacebookYoutube, Pinterest, en Instagram

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss