BLOG

Alle klimaatartikelen voor een behaaglijke zomer

Artikel 2 van 61

Alle klimaatartikelen voor een behaaglijke zomer 2023

De lente is pas net begonnen, maar ook de zomer is er voor dat je het weet. Nu is het perfecte moment zijn om het assortiment klimaatbeheersing vast te stellen. Vandaar dat we hier nog eens op een rijtje zetten wat we aanbieden op het gebied van klimaatbeheersing, om een prettige en comfortabele zomer te garanderen.

Lees snel verder om ons aanbod klimaatbeheersing te bekijken!

 

Efficiënte verkoeling

Airconditioners

De ultieme manier om een ruimte koel te krijgen is door middel van een airconditioner. Deze werken snel en efficiënt, en daarom erg gewild in huis.

Een mobiele airconditioner is overal neer te zetten. Handig en verplaatsbaar, maar toch erg efficiënt.

Weg met de warmte

Om de slang van de mobiele airco goed naar buiten te kunnen leiden zonder dat de warmte weer naar binnen komt hebben we handige accessoires. Bijvoorbeeld een flexibele raamafdichting of handige brievenbusdoorvoer. Dit koppelstuk is op de brievenbus aan te sluiten. De warmte gaat naar buiten, maar post kan nog wel naar binnen!

 

Onze airconditioners zijn gevuld met het koelgas R290, het meest milieuvriendelijke koelgas. Daarnaast hebben onze airconditioners minimaal energieklasse A, sommige zelfs A++! Dit bespaart energie en geeft het hoogste koel-rendement.

Mobiele airco's

Luchtkoelers

Een luchtkoeler is een goed en voordelig alternatief voor een airco. Door koud water te verdampen blaast een luchtkoeler koele lucht zo de ruimte in. Een heerlijke verfrissing voor de zomermaanden!

Ventilatoren

Een ventilator is ideaal om wat extra verfrissing in huis te halen. Met de vele verschillende typen ventilatoren die wij aanbieden is er voor elke ruimte een passend model te vinden. 

Wanneer stroompunten een probleem zijn hebben we zelfs twee ventilatoren op accu. Hierdoor is het mogelijk overal te genieten van extra verfrissing, tot wel 15 uur lang op een volle accu. De Vento Cordless Fan En de opvoeuwbare versie Vento Cordless Foldable 

Ventilatoren

Meer dan alleen koeling

Klimaatbeheersing is niet alleen verkoeling, maar ook zorgen voor de juiste luchtvochtigheid. Om een te droge lucht in huis tegen te gaan hebben we compacte luchtbevochtigers. Deze apparaten verdampen water om zo de lucht te bevochtigen.

Aan de andere kant kan een ruimte ook te vochtige lucht hebben. Dan is een luchtontvochtiger de juiste keuze. Afhankelijk van het model kunnen ze tot wel 80 liter vocht per dag uit de lucht halen.

Luchtontvochtigers

VRAGEN?
Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?  Vraag het ons! Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Volg ons ook op social media!

LETS KEEP IN TOUCH

Volg ons op FacebookYoutube, Pinterest, en Instagram

 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss