Aggregaat kopen

Wil je een aggregaat kopen? Het is mogelijk dat je voor jouw werk of bij een andere gelegenheid in de situatie terecht komt dat je stroom nodig hebt, maar dat dit niet beschikbaar is. Daarom is het handig om een stroomaggregaat te kopen. Powerful Products heeft een breed aanbod aan diverse betrouwbare aggregaten van hoge kwaliteit. Het hebben van een aggregaat is ideaal wanneer je een klusbedrijf hebt, of voor in een voertuig als een boot of een camper.

Wij bieden diverse mogelijkheden, zodat je bij ons voor elke soort situatie een aggregaat kunt kopen. Al onze aggregaten zijn zeer betrouwbaar, zodat je altijd een stroomvoorziening hebt op het moment dat je dit nodig hebt. Je kunt een diesel of benzine generator kopen als back-up wanneer de stroom wegvalt, of als zekerheid op de werkvloer of bij evenementen.

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan zowel telefonisch als via de mail.

Aggregaat kopen bij Powerful Products

 • Sterke, betrouwbare en krachtige artikelen;
 • Grote voorraad: wij hebben ongetwijfeld de geschikte stroomaggregaat voor jou!;
 • Persoonlijke service;
 • Klantenservice die altijd voor je klaar staat;
 • Binnen 24 uur antwoord op al je vragen;
 • Snelle levering binnen 3 werkdagen;
 • Topkwaliteit voor een eerlijke prijs
 • Zeer gespecialiseerde productkennis over al onze artikelen (ruim 60 jaar ervaring);
 • Veilig online betalen via iDeal;
 • 24/7 via Whatsapp bereikbaar (ook voor vragen over de voorraad);
 • Reparaties mogelijk.

Bekijk gerust het uitgebreide aanbod in onze webshop. Indien je nog vragen hebt kun je gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag over de diverse mogelijkheden die er zijn op het gebied van aggregaten.

Verschillende soorten en merken (Eurom, Honda & Kipor)

Wij bieden verschillende soorten aggregaten, waar ook de bekende merken bij zitten. Dit zijn onder andere Kipor, Honda en Eurom. De volgende aggregaten zijn zeer populair onder onze klanten:

Waar moet ik op letten bij een generator kopen?

Er zijn diverse punten waar je op moet letten bij de aanschaf van een stroomaggregaat. Deze punten hebben we voor je op een rijtje gezet:

 • Het vermogen (Watt):verschillende aggregaten hebben verschillende vermogens – doorgaans uitgedrukt in ‘Watt’. Let daarbij op het onderscheid tussen het maximale en het gemiddelde vermogen;
 • De output: een generator kan verschillende soorten aansluitingen hebben;
 • De looptijd: de tijd die de aggregaat kan draaien. Bedenk goed waarvoor je de stroomaggregaat wil kopen en let vervolgens goed op welke looptijd (hoeveel uur) je nodig hebt;
 • De stilte van de generator: sommige aggregaten maken meer lawaai dan andere;
 • Piekstroomafname: de piekstroomafname is het probleem dat het opstarten een apparaat net even wat meer vermogen (Watt) gebruikt dan nodig is voor continuvermogen. Daardoor kan het voorkomen dat de generator niet sterk genoeg om het apparaat op te starten, terwijl deze wel voldoende kan voorzien zodra het apparaat eenmaal aanstaat.
 • Merk: er zijn specifieke merken generatoren die zeer goed aangeschreven zijn. Dit zijn o.a. stroomaggregaten van Honda, Hyundai, Eurom en Kipor.
 • Inverter: sommige generatoren, zoals die van Eurom, zijn een zogenaamde ‘inverter’. Dit betekent dat ze voorzien zijn van specifieke technologie waardoor de generator een stabiele uitgangsspanning heeft. Hierdoor zijn ze ook geschikt om te gebruiken als mobiele stroomvoorziening voor zeer gevoelige apparaten.

Een diesel of benzine generator

Er bestaan diverse soorten aggregaten, zoals benzine aggregaten of diesel aggregaten. In beide gevallen gaat het om een generator die stroom opwekt door middel van een verbrandingsmotor. Waar deze twee soorten aggregaten in verschillen is het type brandstof dat gebruikt wordt. Dat kan dus om benzine of om diesel gaan.

Voor een betrouwbare aggregaat kun je het beste kiezen voor een diesel variant. Weliswaar zijn benzine generatoren lichter en stiller, een diesel generator is het meest betrouwbaar. Om die reden wordt dit type generator veelvuldig gebruikt voor professionele toepassingen.

Stroomaggregaat kopen? Bekijk gerust onze artikelen!

Wil je graag een goedkoop en betrouwbaar aggregaat kopen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop! Bij vragen of opmerkingen over een van onze producten kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Op doordeweekse dagen kun je tussen 8:00 en 17:00 uur onze klantenservice bellen via +31 (0)598 235482.

In het weekend zijn we beperkt telefonisch bereikbaar. Maak dan gebruik van onze Whatsapp service door een berichtje te sturen naar +31 (0)598 235482 en je hebt zeer snel een reactie! Liever een mail sturen? Doe dit dan via het online contactformulier. Wij staan je graag te woord voor al jouw vragen over aggregaten! Vergeet bovendien niet je in te schrijven voor onze nieuwsbrief – zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Veelgestelde vragen

1. Welke aggregaat voor thuis?

Welke generator je nodig hebt voor thuis hangt af van het beoogde gebruik, je voorkeuren en het budget. Een aggregaat voor thuisgebruik is bij voorkeur een wat lagere prijs, is compact vormgegeven en heeft een bescheiden vermogen. Zoek je een noodgenerator voor thuis? Zo’n model heeft doorgaans meer vermogen, is voorzien van een automatisch schakelaar en kost ook een stuk meer.

2. Wat is het verschil tussen een aggregaat en een generator?

In verreweg de meeste gevallen is er geen verschil tussen een aggregaat, soms ook wel een stroomaggregaat genoemd, en een generator. Technisch gezien is er echter wél verschil, namelijk: de ‘aggregaat’ is de machine die de elektriciteit opwekt, terwijl de ‘generator’ een onderdeel in de machine is. In de praktijk worden echter beide benamingen gebruikt om mobiele stroomvoorzieningen te beschrijven.

3. Wat is het beste aggregaat?

Het beste stroomaggregaat is het exemplaar dat voldoet aan jouw wensen en voorkeuren op gebied van prijs, merk, vermogen (Watt), output, looptijd, gebruik, geluidsniveau, noem maar op.

4. Hoeveel watt generator heb ik nodig?

Hoeveel Watt (vermogen) jouw toekomstige generator nodig heeft hangt af van het beoogde gebruik. Dit bepaal je het gemakkelijkste door een overzicht te maken van alle apparatuur die je wil aansluiten op de aggregaat.

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss