Aggregaat kopen

Komt u voor uw werk (of bij andere gelegenheden) wel eens in de situatie terecht dat u stroom nodig heeft, maar dat die stroom niet beschikbaar is? Wilt u daarom een generator of aggregaat kopen? In de webshop van Powerful Products treft u een breed aanbod aan betrouwbare aggregaten aan van hoge kwaliteit. Ideaal voor mensen die zelf een klusbedrijf hebben of een voertuig zoals een boot of camper. Wij bieden diverse mogelijkheden, zodat u bij ons voor elk soort situatie een aggregaat kunt kopen. Al onze aggregaten zijn zeer betrouwbaar, zodat u altijd een stroomvoorziening heeft op de momenten dat u die nodig heeft. Je kunt de aggregaat kopen als back-up indien de stroom wegvalt, of als zekerheidje op de werkvloer of op evenementen. Bekijk gerust eens het uitgebreide aanbod in onze webshop. Nog vragen? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

U kunt kiezen uit verschillende exemplaren van diverse bekende aggregaat merken, zoals Kipor,Honda, Eurom  Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de volgende aggregaten:

Wat is het verschil tussen een benzine en een diesel aggregaat?

Powerful Products heeft verschillende soorten aggregaten in het assortiment. Zo kunt diesel aggregaat kopen, maar ook voor een benzine aggregaat gaan. In beide gevallen gaat het om een generator die stroom kan opwekken door middel van een verbrandingsmotor. Waar deze twee soorten aggregaten in verschillen is het type brandstof dat gebruikt wordt. Dat kan dus om benzine of om diesel gaan. Voor een betrouwbare aggregaat kunt u het beste kiezen voor een diesel variant. Weliswaar zijn benzine generatoren lichter en stiller, een diesel generator is het meest betrouwbaar. Om die reden wordt dit type generator veelvuldig gebruikt voor professionele toepassingen. Naast diesel en benzine aggregaten hebben wij ook PTO/trekker aggregaten. Deze zijn zeer geschikt voor de landbouw en de agrarische sector, of voor veehouders of boeren die altijd zeker van stroom moeten kunnen zijn. De PTO/trekker aggregaat is beschikbaar zowel met automatic voltage regulation (AVR) als zonder.

Waar moet ik op letten als ik een aggregaat wil kopen?

Stel u wilt een aggregaat of generator kopen, waarop moet u dan letten? Dat leggen wij u in deze paragraaf overzichtelijk uit.

 • Het vermogen: verschillende aggregaten hebben verschillende vermogens. Let daarbij op het onderscheid tussen het maximale en het gemiddelde vermogen;
 • De output: een generator kan verschillende soorten aansluitingen hebben;
 • De looptijd: de tijd die de aggregaat kan draaien. Bedenk goed waarvoor u de aggregaat wilt kopen en let vervolgens goed op welke looptijd u nodig heeft;
 • De stilte van de generator: sommige aggregaten maken meer lawaai dan andere;
 • Piekstroomafname: de piekstroomafname is het probleem dat het opstarten een apparaat net even wat meer vermogen gebruikt dan nodig is voor continu-vermogen. Daardoor kan het voorkomend dat de generator niet sterk genoeg om het apparaat op te starten, terwijl deze wel voldoende kan voorzien zodra het apparaat eenmaal aanstaat.

Geluidsniveau en Piekstroomafname hoe zit dat precies met Aggregaten? 

 

Waarom kiezen voor Powerful Products?

Powerful Products is een webshop met een compleet aanbod in verschillende soorten productgroepen. Wij verkopen onder meer reiniging, tuin en recreatie artikelen, alsmede verwarmingen, betrouwbare aggregaten en generatoren, PTO/trekker aggregaten, klimaatbeheersing producten, terrasverwarming, airpress compressoren, luchtgereedschap en elektromotoren. Bestelt u een van deze producten in onze webshop? Dan geniet u van allerlei voordelen. Wij noemen er een aantal:

 • Sterke, betrouwbare en krachtige producten;
 • Grote voorraad;
 • Persoonlijke service;
 • Klantenservice die altijd voor je klaar staat;
 • Binnen 24 uur antwoord op al je vragen;
 • Snelle levering binnen 3 werkdagen;
 • Scherpe prijzen en goede kwaliteit;
 • Zeer gespecialiseerde productkennis over al onze producten (ruim 60 jaar ervaring);
 • Veilig online betalen via iDeal;
 • 24/7 via whats-app bereikbaar (ook voor vragen over de voorraad);
 • Reparaties mogelijk;

Bekijk gerust het aanbod als u een aggregaat wilt kopen!

Wilt u graag een goedkope en betrouwbare aggregaat kopen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop! Bij vragen of opmerkingen over een van onze producten kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Op doordeweekse dagen kunt u tussen 8:00 en 17:00 uur onze klantenservice bellen via  +31 (0)598 235482 In het weekend zijn we beperkt telefonisch bereikbaar. Maak dan gebruik van onze Whatsapp service door een berichtje te sturen naar   +31 (0)598 235482 en je hebt zeer snel een reactie! Liever een mail sturen? Doe dit dan via het online contactformulier, Wij staan u graag te woord voor al uw vragen over aggregaten!

© 2012 - 2022 Powerfulproducts.nl | sitemap | rss