per pagina
Sorteer op
 • -18%

  Hyundai Grondboor met 52 cc benzinemotor
  Hyundai Grondboor met 52 cc benzinemotor

  • EAST-START technologie
  • Incl. 3 boren
  • Anti-vibratie handgreep

  € 339,00 € 279,00
 • -6%

  Hyundai sleuvengraver 15pk
  Hyundai sleuvengraver 15pk

  Gewicht 215kg
  Aantal PK 15
  Battery included: Nee
  Cylinder inhoud (CC) 420
  Freeshoogte in de grond (mm) 200-600
  Grootte achterwiel (mm) 355

  € 2.499,00 € 2.350,00
 • -8%

  Hyundai graswals / tuinwals 48L
  Hyundai graswals / tuinwals 48L

  HYUNDAI TUINWALS 48LDe Hyundai tuinwals is een veelgebruikt en multi-inzetbaar stuk tuingereedschap. Zo wordt de tuinwals onder meer gebruikt om diverse ondergronden te egaliseren. Hiervoor kan de tuinwals eenvoudig met bijv. zand…

  € 109,00 € 99,99
  16 - 18 van 18 resultaten
 • 1
 • 2

Grondbewerking

TUINFREES

Maak het bewerken van je tuingrond eenvoudig met een handige tuinfrees. Een tuinfrees keert de grond niet, maar roert de tuingrond door elkaar. Met één grondbewerking is de grond belucht of zaaiklaar. Wanneer je wilt starten met frezen, zorg dan altijd dat de tuingrond goed droog is.

In ons assortiment vind je de benzine tuinfrezen. Gebruik een benzine tuinfrees als je een grote tuin hebt of als de frees door zware of zeer harde grond moet gaan. 

WAAROM TUINFREES?

Een tuinfrees gebruik je niet enkel een alleen om de grond goed bewerkbaar te maken. Wanneer de grond luchtig gemaakt is krijgen je nieuwe planten ook veel meer zuurstof en voedingsstoffen binnen. Daarnaast kunnen de kleine wortels van bijvoorbeeld sla of bieslook zich gemakkelijk door de grond bewegen als deze luchtig is gemaakt met de tuinfrees.

GRONDBOOR

Met een grondboor worden veel klusjes in de tuin stukken eenvoudiger. Met een handige grondboor maak je eenvoudig een diep, rond gat in de grond. Ideaal om een schuttingpaal te plaatsen of de grond te beluchten en bemesten. In ons assortiment vind je motorgrondboren, geschikt voor diverse werkzaamheden in en rond de tuin.

De grond wordt eigenlijk automatisch omhoog geduwd. Het is echter noodzakelijk om af en toe de grondboor omhoog te trekken en de grond uit de boor te schudden. 

WAAROM GRONDBOOR?

Naast standaard grondboren leveren we ook verlengboren, waarmee je dieper kunt boren. Handig, als de paal voor jouw schutting net wat dieper de grond in moet dan de standaard 100 mm. 

Ook wanneer je afwateringspunten in jouw tuin wilt maken biedt een grondboor uitkomst. Een benzine aangedreven grondboor kan praktisch zijn als de grond waarin je wilt boren zeer hard is of zeer dichtbegroeid. De vele wortels die dan door de grond lopen kunnen het moeilijk en zwaar maken om met een hand grondboor te werken.

 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss