Buiten Oud & Nieuw vieren..?! 

Eind december, het is al vroeg donker en vaak binnen knusser dan buiten. Dit hoeft echter niet zo te zijn want de nieuwste generatie terrasverwarmers zorgen ervoor dat het buiten net zo knus en gezellig kan zijn. En niet alleen dat, het kan zelfs aangenaam warm zijn. Geen reden meer om oudjaarsavond binnen te moeten vieren na een aanschaf van een goede terrasverwarmer. Er zijn tal van verschillende soorten. Je hebt o.a. hangende terrasverwarming voor in je partytent, voor aan je gevel en zelfs staande inclusief led-verlichting en ingebouwde bluetooth-speakers voor een goede beat op de achtergrond terwijl je samen met vrienden en familie aftelt tot twaalf uur. Steel de show dit jaar niet met groots vuurwerk in de lucht maar met goede muziek, verlichting en een aangenaam warm terras.  

 

Heat and Beat 

De nieuwste generatie terrasverwarmers doen veel meer dan enkel verwarmen. Ze geven naast een aangename traploos in te stellen warmte, ook sfeerverhogende led-verlichting en de mogelijkheid tot een bluetooth verbinding met je mobiel (iOS & Android) om jouw favoriete muziek af te spelen over 2 ingebouwde speakers. Zelfs motregen is geen probleem voor de Heat and Beat terrasverwarmers. Aangenaam vertoeven op jouw terras is geen droom maar wordt werkelijkheid met de Heat and Beat terrasverwarmers van Eurom.  

Eurom Heat and beat.jpg

Er is een Heat and Beat in de kleuren wit, zwart of antraciet die te bevestigen is aan de gevel of op een vrijstaand standaard voor wat meer flexibiliteit. Ideaal voor urenlang plezier op het terras tijdens koelere dagen/avonden want hij heeft een bereik van max 22 m2.

heat.png  Heat 
beat.png  Beat
mobile.png  iOS Android App
bluetooth.png  Bluetooth
led.png  Color light

 

Heat and Beat Tower

Ook is er de vrijstaande en luxueuze Heat and Beat Tower, die door de strakke chroomkleurige voet elk terras net dat beetje extra geeft. Schenk wat lekkers in, zet de Heat and Beat Tower aan tot een vermogen van max 2200 watt, kies de gewenste kleur sfeerverlichting, stream jouw favoriete muziek en ontspan. Al deze comfort binnen het gemak van jouw smartphone doormiddel van de gratis Eurom app.  

 

 

Outdoor Veranda heater

 

De Eurom Outdoor Veranda heater is een terrasverwarmer op gas. De Outdoor Veranda heater ziet er uit als houtkachel, met echte vlammen die de sfeer aanzienlijk verhogen.

Doordat de Outdoor Veranda heater draait op gas is het mogelijk om veel langer van de vlammen en warmte te genieten dan met houtblokken. Gas is namelijk wat zuiniger in gebruik. Met 6000 Watt aan vermogen kan de Outdoor Veranda heater een (half)open terras tot 30 m2 verwarmen.

 

Flameheater round 11000

 

De Eurom Flameheater Round 11000 is een krachtige terrasverwarmer op gas. Met 11000 Watt aan vermogen zal deze gasheater het terras op een heerlijke temperatuur krijgen.

Dankzij het robuuste, metalen frame heeft de Flameheater Round 11000 een stoer uiterlijk, en zal daarmee een toevoeging zijn voor elk terras. Deze terrasverwarmer heeft ook een piëzo ontstekingsknop, gasdrukregelaar en oververhittingsbeveiliging.

Plaats gelijk je bestelling in onze webshop!

Wil je een van onze producten bestellen? Dan kun je dit gemakkelijk doen via onze webshop. Voor meer informatie over onze producten of het aanvragen van een offerte kun je contact met ons opnemen door te bellen naar  +31 (0)598 235482 of stuur een Whatssapp    +31 (0)598 235482 of het contactformulier op onze website in te vullen. Wij helpen je graag verder.

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss