BLOG

Nieuwe terrasverwarmers in ons assortiment!

Artikelnummer: Nieuwe terrasverwarmers
Artikel 7 van 40

Nieuwe terrasverwarmers in ons assortiment !

Het weer begint steeds warmer te worden. Het zonnetje begint langzaam weer vaker te schijnen. De eerste tekenen van de lente is zichtbaar. Dit merk je al aan de bomen en planten die al in bloei beginnen te staan.  Toch is het uit de zon nog aardig fris. Een krachtige terrasverwarmer kan dan de ideale oplossing zijn. Zo kun je heerlijk gaan genieten van het weer buiten.

Wij bieden een uitgebreide terrasverwarmers aan in onze webshop. Er is voor ieder wat wils. Om de juiste keuze te kunnen maken voor het aanschaffen van een mooie terrasverwarmer, hebben wij eerder al een mooie blog geschreven, die je daar bij kunt helpen. Klik hier om naar deze blog toe te gaan.  


Nieuw in ons assortiment

Nu hebben wij een aantal nieuwe terrasverwarmers in ons assortiment gekregen die wij hier in deze blog graag onder de aandacht willen brengen, namelijk de:

Hieronder vertellen we meer over deze nieuwe terrasverwarmers. 


De Eurom Golden 2400 Giant hangende terrasverwarmer

Deze mooie hangende terrasverwarmer van Eurom, de Golden 2400 Giant, is een krachtige terrasverwarmer met een groot en extra breed bereik. Hij heeft een vermogen van 2400 Watt. Hier kun je zeker je terras heerlijk warm mee maken, Omdat deze terrasverwarmer een hoge wattage heeft, is het een krachtige terrasverwarming. Vandaar dat hij ook de Giant is genoemd. Deze Eurom Golden 2400 Giant terrasverwarmer is zeer geschikt voor de professionele markt als restaurants en cafés. Natuurlijk is hij ook zeer geschikt voor gebruik thuis. En verwarmd met gemak een grotere achtertuin!

Schermafbeelding 2020-03-16 om 11.45.38.png

Deze Golden 2400 Giant heeft een Golden Amber Ultra Low Glare + lamp.  Deze lamp geeft niets tot weinig rood licht, maar wel een heerlijke warmte. Daarnaast beschikt hij over een grote reflector, waardoor de warmte ver wordt verspreid, en hierdoor ook een extra breed bereik heeft. Hierdoor is hij nog fijner in gebruik!

De Golden 2400 Giant elektrische terrasverwarmer wordt standaard geleverd met wand beugels en een afstandsbediening. Ook is het mogelijk een standaard bij dit product aan te schaffen zodat hij ook staand te gebruiken is. Hij heeft 6 vermogen instellingen zodat je hem eenvoudig na smaak in kunt stellen. Hij heeft een bereik van tussen de 25 - en 50m². En is zwart van kleur!

Wat extra fijn is aan deze Golden 2400 Giant hangende terrasverwarmer is dat hij beschikt over een IP64 isolatieklasse. Dit houd in dat de Golden 2400 gewoon buiten kan blijven hangen. Ook als het regent!!!

Klik hier om naar de mooie Eurom Golden 2400 Giant toe te gaan.

Bijzonderheden van de Eurom Golden 2400 Giant hangende terrasverwarmer 

  • Extra breed bereik,
  • Niets tot weinig rood licht,
  • Geleverd met afstandsbediening,
  • Bereik van maar liefst 25 tot 50m²;
  • Maar liefs 6 vermogen instellingen.   

De Eurom Sunset 2000 staande terrasverwarmer 

Deze mooie staande terrasverwarmer van Eurom, de Sunset 2000 is een stijlvolle staande terrasverwarmer met maar liefs 2000 Watt. Deze staande terrasverwarmer heeft een heel mooi designer look en misstaat zeker niet op je mooie terras. Hij beschikt over 3 vermogen selecties zodat je hem naar wens kunt instellen. Hij wordt geleverd met een Halogeen lamp en een radiogestuurde afstandsbediening. Hierdoor is hij van een aardige afstand te bedienen. (ook erg handig voor gebruik op terrassen van restaurants etc.)

Deze Eurom Sunset 2000 staande terrasverwarmer heeft een bereik van 15-20 m².  En is voorzien van een omval- en oververhittingsbeveiliging. Hij is in totaal 2,30 meter hoog en weegt maar 14,1 kilo. Hierdoor kun je hem ook gemakkelijk verplaatsen als dit nodig is.

Schermafbeelding 2020-03-16 om 11.46.29.png

Bijzonderheden van de Eurom Sunset 2000 staande terrasverwarmer

  • Makkelijk te verplaatsen,
  • Voorzien van een mooi strak design,
  • Bereik van 15-20 m², 
  • 1,5 meter lange elektrokabel,
  • 3 vermogen selecties;
  • Beschikt over een Radiogestuurde afstandsbediening, hierdoor van een aardige afstand te bedienen. 

Klik hier om naar de mooie Eurom Sunset 2000 staande terrasverwarmer toe te gaan.


Wacht niet langer met het aanschaffen van jouw terrasverwarmer en koop er een bij Powerfulproducts.nl 

Kortom genoeg keuze voor het aanschaffen van een mooie terrasverwarmer. Mocht je er niet uit komen en vragen hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice zit elke werkdag tussen 8:00 en 17:00 voor je klaar voor goed en deskundige advies. 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss