BLOG

Wij helpen je graag met het maken met de keus van infrarood verwarming

Artikelnummer: Hoe kan infrarood jou verwarmen?
Artikel 16 van 18

Wij helpen je graag met het maken met de keus van infrarood verwarming

Met de huidige situaties dat men van het gas af gaat etc. Wordt de infraroodverwarming steeds populairder. Dit is ook niet gek. Met infrarood verwrming kun je met het lage vermogen en de directe straling heel efficiënte verwarmen. Wij merken wel dat het nog niet helemaal duidelijk is wat infraroodverwarming nu precies is en hoe de panelen het beste gebruikt kunnen worden. Hieruit is deze blog onstaan om je nog meer te voorzien van informatie omtrend infraroodverwarming. 

 

Informatiefolders

In de informatie folder over infraroodverwarming wordt duidelijk en op een toegankelijke manier uitgeled wat infraroodverwarming is en hoe deze is huis toegepast kan worden. Zo kun je dit rustig doorlezen wanneer het jouw uitkomt. En mochten er vragen zijn dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Klik hier om naar de informatiefolder toe te gaan. 

 

 

Eerdere BLOG s

Ook hebben wij eerder een uitgebreide blog geschreven over elektrische verwarmen waarbij infraroodverwarming uitgebreid aan bod is gekomen. Klik hier om naar deze blog toe te gaan voor meer informatie. Daarnaast kun je ook uitgebreide informatie vinden op onze informatiepagina van de infraroodkachels. Klik hier om naar deze pagina toe te gaan.  

 

Productvideo's

Ook zijn er mooie productvideo's gemaakt van onze leverancier over de mooie infraroodkachels die wij verkopen. Zie hieronder de leuke filmpjes voor een mooi beeld. 

 

Informatiepagina van Eurom

Ook heeft onze leverancier een uitgebreide pagina ingericht over infrarood verwarming voor meer informatie. Hier kun je alles te weten komen over infraroodverewarming als;

  • wat is infraroodverwarming,
  • hoe kan het toegepast worden in huis;
  • wat maakt een Eurom infraroodpaneel zo bijzonder. 
  • Infrarood calculator. 

Wat erg handig is dat je op deze pagina een infrarood calculator hebt. Zo kun je eenvoudig en snel berekenen hoeveel panelen je nodig bent in jouw ruimte.  Klik hier om naar de Eurom pagina te gaan. 

 

Onze klantenservice voor vragen! 

Mocht je nog vragen hebben, welk product het beste bij jouw past, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.  Let op! Onze klantenservice zit elke werkdag tussen 8:00 en 17:00 voor je klaar voor goed en deskundige advies.  

www.powerfulproducts.nl 
Wikkelbedrijf Keizer B.V. 
Demeterlaan 38 (industrieterrein De Vrijheid) 
9641 ML Veendam  

  

 

                                            WhatsApp_logo-color-vertical_svg%20a.jpg                                                                                                                        

Stuur ons een WhatsApp bericht naar    +31 (0)598 235482. 

 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss